Sådan søger du job

Ungeguiden kan hjælpe dig med at finde et job, hvis du er mellem 18 og 29 år, ufaglært og ikke er medlem af en A-kasse. Vi guider dig til, hvordan du bedst muligt kommer ud på arbejdsmarkedet.

Få jobrådgivning i Jobbutikken

Hver torsdag fra kl. 8.30 til 10.00 er det muligt at få jobrådgivning i Jobbutikken. Her kan du blive rådgivet i forhold til både kortere og længerevarende fuldtids- og deltidsjobs.
 

Søg job på Jobnet

På Jobnet kan du finde jobannoncer, oprette en profil med dine jobkompetencer og tilknytte dit CV. Det er nødvendigt, at du er tilmeldt Jobnet som ledig, hvis du skal søge selvforsørgelses- og hjemrejseydelse eller overgangssydelse, uddannelseshjælp og kontanthjælp.

Har du brug for hjælp til at oprette et CV eller skrive en jobansøgning, så kan du også få hjælp til det på Jobnet under afsnittet søg jobbet.
 

Søg fritidsjob, studiejob eller elevjob på iJob

Har du brug for at finde et fritidsjob, studiejob eller et elevjob, så kan du søge efter det via hjemmesiden iJob. Her kan du også få hjælp til, hvordan du selv opsøger en virksomhed eller gør brug af dit allerede eksisterende netværk.