You are here

Rådhusbuen 3
4000 Roskilde
Administration Social Job og Sundhed
Tlf 46 3 1 30 0 0

Leder: Anne Bærentsen.

Ydelsen er en del af Jobcenter Roskilde.

Ydelsen tager sig af de rent kommunale opgaver med at udbetale midlertidig forsørgelsesydelse i form af uddannelseshjælp, kontanthjælp, revalideringsydelse, sygedagpenge, fleksløntilskud m.m. samt enkeltydelser og særligt tillæg til høje boligudgifter. Ydelsen udbetaler også tilskud og refusion til arbejdsgivere. 

Vil du vide mere om de enkelte ydelser kan du læse mere under Arbejde og ledighed.

Ydelsen giver råd og vejledning om offentlig forsørgelse til borgerne og udbetaling af refusion og tilskud til arbejdsgiverne. Vi henviser til relevante instanser i og udenfor kommunen. Vil du vide mere, så kontakt Ydelsen, som arbejder for, at alle får de ydelser, de er berettiget til – hverken mere eller mindre.

Grundet Covid-19 er der aktuelt ikke mulighed for personligt møde med sagsbehandlerne i Ydelsen.

Ydermere er det nødvendigt at begrænse Ydelsens telefontider frem til d. 01. maj 2021 på grund af indførelse af nye udbetalingssystemer. Du kan ringe til sagsbehandlerne i Ydelsen mandag, onsdag og fredag mellem kl. 10 og 11.

Uden for Ydelsens træffetider kan du ringe til informationscentret på telefon 46 31 30 00. Her kan du på svar på generelle spørgsmål eller give besked til en ydelsesmedarbejder om, at du gerne vil ringes op.

Fjernsupport: Som en ekstra service kan Ydelsen guide dig gennem selvbetjeningsløsninger, som vedrører Ydelsens område ved at sagsbehandleren overtager din pc. Ring til Ydelsescenter på 46 31 30 00 eller kommunens hotline på 46 31 30 20. Herfra vil du blive bedt om at gå til www.roskilde.dk/overtag for at komme videre i din indberetning.

EAN nr. 579 800 793 6099