Uddannelsesvejledning

Uddannelsesvejledningen er for dig under 30 år, som har brug for støtte til at vælge ungdomsuddannelse.

Uddannelsesvejledere

Din uddannelsesvejleder hjælper dig med at få et overblik over dine uddannelses- og jobmuligheder og udvider din mulighedshorisont. Din uddannelsesvejlederen tager afsæt i dine interesser og kompetencer og hjælper dig til at træffe et valg.

Find din uddannelsesvejleder

Er du ung i grundskolen?

Har du brug for at vide mere om dine muligheder for uddannelse? Få hjælp og vejledning 

Er du ung i grundskolen?

Er du ung og færdig med grundskolen?

Her kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, som er færdig med grundskolen og har brug for vejledning om uddannelse eller job.

Er du ung og færdig med grundskolen?

Stu - særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse

Stu er en treårig ungdomsuddannelse for dig, der har brug at blive klædt bedre på til voksenlivet.

Stu - Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse

Andet

UnoUng

Har du brug for at logge ind i UnoUng, er her et direkte link til log in side.

Log på UnoUng

Minipraktik i 7. klasse

Minipraktik er din virksomheds mulighed for at gøre en positiv forskel for lokalsamfundet og samtidig være med til at forme fremtidens arbejdskraft. Læs mere her om, hvad der kræves og hvordan din virksomhed kommer med.

Minipraktik i 7. klasse

Kvalitetssikring af uddannelsesvejledning

I følge vejledningsloven skal kommunen på deres hjemmeside offentliggøre aktuelle mål og rammer for vejledningen samt kommunens resultater af vejledningsindsatsen.

Kvalitetssikring af uddannelsesvejledning

Om uddannelsesvejledningen

Vi har defineret vores kerneopgave sådan: Sammen med de unge finder vi meningsfulde veje, der understøtter livsmestring og afklarer muligheder for uddannelse og job. Det gør vi gennem professionel sektoruafhængig uddannelsesvejledning, respektfulde relationer, tværfagligt samarbejde og brobyggende aktiviteter.

Uddannelsesvejledningen vejleder om uddannelses- og jobmuligheder og støtter unge i at blive afklaret, så de bliver i stand til at vælge den uddannelse, der er den rette for den enkelte. Opgaverne i Uddannelsesvejledningen er defineret i vejledningsloven og består af kollektiv og individuel vejledning.