Uddannelsesvejledning
Uddannelsesvejledningen er for dig under 30 år, som har brug for støtte til at vælge ungdomsuddannelse.
Uddannelsesvejledere
Din uddannelsesvejleder hjælper dig med at få et overblik over dine uddannelses- og jobmuligheder og udvider din mulighedshorisont. Din uddannelsesvejlederen tager afsæt i dine interesser og kompetencer og hjælper dig til at træffe et valg.
Er du ung i grundskolen?
Har du brug for at vide mere om dine muligheder for uddannelse? Få hjælp og vejledning
Er du ung og færdig med grundskolen?
Her kan du læse om, hvordan vi kan hjælpe dig, som er færdig med grundskolen og har brug for vejledning om uddannelse eller job.
Stu - særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse
Stu er en treårig ungdomsuddannelse for dig, der har brug at blive klædt bedre på til voksenlivet.
UddannelsesGuiden og eVejledning
Hos eVejledning kan du få både vejledning omkring tvivl og valgproces, og du kan få information af mere faktuel karakter samt konkrete råd. eVejledning er en del af Styrelsen for It og Læring, som er en del af Børne- og Undervisningsministeriet, og vores tilbud er gratis.
Vi vejleder digitalt, hvilket vil sige, at du kan henvende dig på chat, telefon, email og Facebook. Vi afholder også digitale oplæg. eVejledning har åbent både dag, aften og weekend
KarriereGuiden
KarriereGuiden giver et overblik over alle ungdomsuddannelser i Region Sjælland
Minipraktik i 7. klasse
Minipraktik er din virksomheds mulighed for at gøre en positiv forskel for lokalsamfundet og samtidig være med til at forme fremtidens arbejdskraft. Læs mere her om, hvad der kræves og hvordan din virksomhed kommer med.
Kvalitetssikring af uddannelsesvejledning
I følge vejledningsloven skal kommunen på deres hjemmeside offentliggøre aktuelle mål og rammer for vejledningen samt kommunens resultater af vejledningsindsatsen.
Om uddannelsesvejledningen
Vi har defineret vores kerneopgave sådan: Sammen med de unge finder vi meningsfulde veje, der understøtter livsmestring og afklarer muligheder for uddannelse og job. Det gør vi gennem professionel sektoruafhængig uddannelsesvejledning, respektfulde relationer, tværfagligt samarbejde og brobyggende aktiviteter.
Uddannelsesvejledningen vejleder om uddannelses- og jobmuligheder og støtter unge i at blive afklaret, så de bliver i stand til at vælge den uddannelse, der er den rette for den enkelte. Opgaverne i Uddannelsesvejledningen er defineret i vejledningsloven og består af kollektiv og individuel vejledning.